Bezmasý netradiční tatarák z Eidamu

Bezmasý netradiční tatarák z Eidamu
Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 25 dkg sýra Eidam
  • 6 lahůdkových cibulek i s natí (nebo 1 cibule)
  • 1–2 sterilované okurky
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžíce hořčice
  • půl lžičky mleté sladké papriky
  • špetka chilli koření
  • sůl
  • pepř
  • worcester (nemusí být)

Postup receptu

  1. Sýr nastrouháme na jemném struhadle a přidáme najemno nakrájené cibulky nebo cibuli, nastrouhanou sterilovanou okurku, kečup, hořčici a koření včetně soli a promícháme
  2. Mažeme na tmavý chléb nebo topinky potřené česnekem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X