Telecí koleno pečené

Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 ? 4 telecí kolena
  • 100 ? 200 g másla dle množství kolen
  • 1 ? 2 lžíce hl. Mouky.

Postup receptu

  1. Oprané koleno osolíme, vložíme na rozpálené máslo, polijeme máslem a když se zapeče, trochu podlijeme vodou
  2. Pečeme do měkka asi hodinu a šťávu pak zaprášíme moukou
  3. Koleno můžeme též vykostit a maso promíchat se slaninou
  4. Pak dáme méně tuku pod maso
  5. K této dobrotě je výborné dušené brambory, knedlíky i bramborový salát

Sdílejte svým přátelům:

4.3 (85%) 4 votes

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00