Pečené telecí koleno

Pečené telecí koleno
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 –  4 telecí kolena
  • 100 –  200 g másla dle množství kolen
  • 1- 2 lžíce hladké mouky

Postup receptu

  1. Oprané koleno osolíme, vložíme na rozpálené máslo, polijeme máslem a když se zapeče, trochu podlijeme vodou
  2. Pečeme do měkka asi hodinu a šťávu pak zaprášíme moukou
  3. Koleno můžeme též vykostit a maso promíchat se slaninou
  4. Pak dáme méně tuku pod maso
  5. K této dobrotě je výborné dušené brambory, knedlíky i bramborový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X