Luxusní telecí maso dušené na paprice

Luxusní telecí maso dušené na paprice
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 700 g telecího masa
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • trocha mouky na zahuštění
  • rajčatový protlak
  • kysanou smetanu

Postup receptu

  1. Usmažíme si na másle cibulku a na špičku nože dáme papriku
  2. Maso opereme, nakrájíme na kostky, osolíme a vložíme do hrnce a dusíme
  3. Až se nám vysmaží voda trochu zaprášíme moukou a zlijeme vývarem, přidáme protlak a povaříme
  4. Před koncem přidáme kyselou smetanu
  5. Podáváme s knedlíkem nebo s bramborem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X