Telecí srdce na slanině

Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 telecí srdce
  • 40 g slaniny
  • 5é g másla nebo tuku
  • sůl
  • na špičku nože pepře
  • lžíce mouky
  • jedna cibule.

Postup receptu

  1. Srdce pokrájíme na tenké plátky a protáhneme slaninou
  2. N azbytku salniny a tuku zpěníme pokrájenou cibuli, plátky srdce poprášíme moukou a na slanině krátce opečeme
  3. Podlijeme trochou vývaru, opepříme a dusíme do měkka
  4. Chceme- li více omáčky, necháme ji vysmahnout, zaprášíme znova trochou mouky a podlijem a povaříme
  5. Omáčku můžeme změnit přidáním trocha bílého vínka

Komentáře

  1. Jednoduchý a srozumitelný recept, nenina tom co zkazit, jen možná připálit. Takové recepty mám ráda.

  2. No u nás nevaříme oběd s někým,a le já sama a plně si to užívám po týdením nevařenía hrozně mě to baví a naplňuje:)
    mooc ráda chosím na vaše AZ- recepty pro Váš výběr receptů a krásné stránky:)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.