Teplá pomazánka z mletého masa

Ingredience

  • 30 dkg mletého masa
  • půl menšího celeru
  • 1 cibule
  • 3 lžíce kečupu
  • vegeta nebo jiné oblíbené koření
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme jemně nastrouhaný syrový celer, orestujeme a přidáme mleté maso
  2. Vše opékáme asi 10 minut, pak podlijeme kečupem, osolíme, opepříme a přidáme koření
  3. Ještě krátce orestujeme a pomazánku ihned podáváme teplou
  4. Mažeme na chléb, topinky a zdobíme sekanou pažitkou, kroužky cibule, strouhaným křenem apod

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.