Ingredience
- 600 g těstovin
- 2 konzervy tuňáka (raději kvalitní Rio Mare)
- 3 stroužky česneku
- 140 ml smetany
- 7 lžic strouhaného parmazánu
- troška soli
- špetka pepře
Postup receptu
- Olej z tuňáka slijeme do kastrůlku, rozehřejme a přidáme do něj prolisovaný česnek, pak přidáme zbytek tuňáka
- Zalijeme smetanou a necháme prohřát tak 5 minut na mírném ohni
- Ihned vmícháme do těstovin, můžete na ozdobu přidat na talíř nasekanou petrželku
Já do těchto těstovin přidávám ještě na měsíčky cherry rajčátka a na tenké plátečky papriku s porkem, je to výtečně s touto zeleninovou variací. Hlavně je to dietní večerní jídlo.
Vyzkoušla jsem jak íše paní s rajčatema paprikou a je to moc dobré, snažím se něco schodit po vánocích a tohle je ideální recept.
Super recept.Docela jsem ženu dostal.Pravda s malou úpravou.Trochu více česneku,přidal jsem bazalku.Dopadlo to super.Děkuji za inspiraci.R