Velice chutná treska zapékaná se smetanou a houbami

Velice chutná treska zapékaná se smetanou a houbami
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 80 dkg plátků tresky
  • 4 lžíce sušených hub
  • 3 lžíce oleje
  • 1 smetana ke šlehání
  • sůl
  • pepř
  • mouka

Postup receptu

  1. Houby namočíme do studené vody nejméně na 30 minut, scedíme a houby dáme stranou
  2. Rybu osolíme, opepříme a obalíme v mouce
  3. Na pánvi rozehřejeme olej a rybu na něm z obou stran opečeme
  4. Do výpeku přidáme houby, krátce je orestujeme, podlijeme troškou vody a podusíme asi 5 minut
  5. Ve smetaně rozmícháme 1 lžíci mouky a vlijeme na houby
  6. Povaříme a do smetanové omáčky vložíme tresku
  7. Na mírném ohni vaříme ještě 1 minutu

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X