Uzené maso pečené na pivu

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg uzené krkovičky (nebo libového bůčku)
  • 4 stroužky česneku
  • 2 velké cibule
  • 2 lžíce sádlo syrové“>sádla
  • 2 dl piva
  • drcený kmín.

Postup receptu

  1. Plátky uzeného masa potřeme prolisovaným česnekem, okmínujeme a vložíme do pekáčku s rozpuštěným sádlem
  2. Po obou stranách maso osmahneme, pak je zasypeme nakrájenou cibulí, podlijeme pivem a v předehřáté troubě upečeme doměkka
  3. Během pečení maso obracíme, poléváme výpekem a podle potřeby podléváme zbývajícím pivem
  4. Příloha: bramborové knedlíky, dušené červené zelí

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.