Uzené maso s kapustou

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 20 dkg vařeného uzeného masa (bůček nebo žebírka)
  • půlka kapusty
  • sůl
  • 1 cibule
  • 3 dkg tuku
  • 3 dkg hladké mouky
  • 2 stroužky česneku
  • pepř.

Postup receptu

  1. Kapustu nakrájíme nahrubo, podlijeme vroucí osolenou vodou, povaříme a odcedíme
  2. Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku, přidáme kapustu, podlijeme a dusíme doměkka
  3. Pak ji lehce zaprášíme moukou, podlijeme a přidáme na větší kostky nakrájené maso
  4. Chvíli dodusíme
  5. Před podáváním vmícháme se solí utřený česnek
  6. Podáváme s chlebem nebo brambory

Komentáře

  1. Já už to taky vyzkoušela s tou kapustou je to strašně dobré ani jsem nečekala jak mooc. Kapustička je s kombinací uzeného fakt dobrý.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.