Recept: Vaječný punč

Ingredience

  • 4 žloutky
  • ¼ lžičky skořice
  • 8 dkg cukru
  • 4 lžičky citronové šťávy
  • 4 lžičky rumu
  • 600 ml bílého vína
  • špetka skořice na ozdobení

Postup receptu

  1. Žloutky ušleháme do světlého krému společně se skořicí, cukrem a citronovou šťávou
  2. Šleháme asi 10-15 minut
  3. Poté do krému zamícháme rum a bílé víno
  4. Směs nalijeme do hrnce a ohřejeme ji (nesmíme vařit)
  5. Punč nalijeme do sklenic, posypeme špetkou skořice a ihned podáváme

Sdílejte svým přátelům

5 (100%) 3 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *