Vařený hovězí jazyk

Vařený hovězí jazyk
Doba přípravy: 150 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 hovězí jazyky
  • 2 mrkve
  • 1 ptržel
  • pár růžiček květáku
  • sůl
  • troška pepře.

Postup receptu

  1. Nejprve jazyky očistíme a pak vložíme do osolené vody a vaříme asi 40 minut
  2. Potom si po 40 minutách vložíme kořenovou zeleninu a vaříme ještě 20 minut
  3. Po uvaření vše vytáhneme, jazyk hned vložíme do studené vody, yby se nám jazyk lépe sloupal a hend podáváme s uvařenou zeleninou a bramborem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X