Vegeta známý dochucovací přípravek
Jedná se o dochucovací přípravek a přísada do jídel, kvalitní více druhové zeleniny a jedinečných bylinek.
Víte, že receptura obsahuje sedm druhů zeleniny, díky kterým má Vegeta svou nezaměnitelnou chuť.
Při výběru zeleninové kořeníncí směsi je důležité sledovat podíl soli a zeleniny ve výrobku. Většina z nich obsahuje téměř 60 procent soli, ale jen 20 procent zeleniny.
Jaké zdravotní problémy vznikají při nadměrné konzumaci soli ?
- zadržuje se voda v těle – vznikají otoky
- vysoký krevní tlak
- problémy s ledvinami
Kde se vegeta používá v kuchyni ?
Výborně se hodí do polévek, omáček, pokrmů z masa a ryb. Rychle a pohodlně s ní můžete dochutit zeleninové pokrmy, pomazánky, jídla z vajec či přílohy.
