Vegeta

Vegeta známý dochucovací přípravek

Jedná se o dochucovací přípravek a přísada do jídel, kvalitní více druhové zeleniny a jedinečných bylinek.

Víte, že receptura obsahuje sedm druhů zeleniny, díky kterým má Vegeta svou nezaměnitelnou chuť.

Při výběru zeleninové kořeníncí směsi je důležité sledovat podíl soli a zeleniny ve výrobku. Většina z nich obsahuje téměř 60 procent soli, ale jen 20 procent zeleniny.

Jaké zdravotní problémy vznikají při nadměrné konzumaci soli ?

  • zadržuje se voda v těle – vznikají otoky
  • vysoký krevní tlak
  • problémy s  ledvinami

Kde se vegeta používá v kuchyni ?

Výborně se hodí do polévek, omáček, pokrmů z masa a ryb. Rychle a pohodlně s ní můžete dochutit zeleninové pokrmy, pomazánky, jídla z vajec či přílohy.

 

 

zdroj : croatiaweek.com

Sdílejte svým přátelům:

Ohodnoťte také
10:00