Vepřová čína

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg masa z kýty
  • 1 pórek
  • 2 cibule
  • 1 dl dezertního vína
  • 1 lžička francouzské hořčice
  • mletý zázvor
  • 5 lžic sójové omáčky
  • 1 lžička citronové šťávy
  • cukr
  • olej.

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na malé kostky a zalijeme marinádou, kterou připravíme z nadrobno nakrájeného pórku, nadrobno nasekané cibule, dezertního vína, francouzské hořčice, trochy mletého zázvoru, sójové omáčky, citronové šťávy a cukru
  2. Necháme 2 hodiny odstát a potom dusíme na oleji doměkka
  3. Příloha: dušená rýže nebo kuskus

Tip: Wok pánve jsou pro přípravu číny jako stvořené. Už doma nějakou máte? Mrkněte na recenzi pánví wok a nechte se inspirovat.

Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.