Ingredience
- 60 dkg masa z kýty
- 1 pórek
- 2 cibule
- 1 dl dezertního vína
- 1 lžička francouzské hořčice
- mletý zázvor
- 5 lžic sójové omáčky
- 1 lžička citronové šťávy
- cukr
- olej.
Postup receptu
- Maso nakrájíme na malé kostky a zalijeme marinádou, kterou připravíme z nadrobno nakrájeného pórku, nadrobno nasekané cibule, dezertního vína, francouzské hořčice, trochy mletého zázvoru, sójové omáčky, citronové šťávy a cukru
- Necháme 2 hodiny odstát a potom dusíme na oleji doměkka
- Příloha: dušená rýže nebo kuskus
Tip: Wok pánve jsou pro přípravu číny jako stvořené. Už doma nějakou máte? Mrkněte na recenzi pánví wok a nechte se inspirovat.
Tohlke je můj výtvor a byla opravdu delikátní díky receptům.
Určo do ní jděte:)