Ingredience
- 1 kg vepřové kýty
- 10 stroužků česneku
- 1 lžička kari koření
- 1 lžička pepře (kdo rád ostřejší tak přidejte ještě půl lžičky chilli koření
- 1 lžička sladké papriky
- 1 lžička kmínu
- 1 lžička majoránky
- kečup a worcester dle chuti
- 2 vejce
- sůl
Postup receptu
- Všechny ingredience smícháme dohromady a maso do vzniklé směsi naložíme nejméně na 24 hodin (čím déle v marinádě maso je, tím lépe)
- Zbytek marinády pak použijte na grilování
- Maso se jím potírá v průběhu grilování
Jak se ochladit během letních dnů? Proměňte poušť v oázu pomocí mobilních klimatizací z naší recenze.
To maso nakrájet na plátky,nebo grilovat v celku
No grilovt na plátky určitě je to rychlejší a chutnější
jako maso je to vynikající my jsme pořád dělali párečky a hamburgery a ryby a do normálního masa jsm se pokusili jít až přes tento recept a je opravdu výtečnej pár bylinek ze zahrádky to jen krásně navoněl.
je fakt výborná sice dělaná v troubě na grilu, ale bomba
Grilované v troubě – teď už to moc nejde venku, takže trouba dobrá:). Nakládám maso místo do oleje do majonézy (viděla jsem to na stránkách Hellmanns) – hlavně u vepřového je to znát – maso je pak křehčí a šťavnatější.