Luxusní grilovací marináda na vepřovou kýtu

Luxusní grilovací marináda na vepřovou kýtu
Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg vepřové kýty 
  • 10 stroužků česneku
  • 1 lžička kari koření
  • 1 lžička pepře (kdo rád ostřejší tak přidejte ještě půl lžičky chilli koření
  • 1 lžička sladké papriky
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička majoránky
  • kečup a worcester dle chuti
  • 2 vejce
  • sůl

Postup receptu

  1. Všechny ingredience smícháme dohromady a maso do vzniklé směsi naložíme nejméně na 24 hodin (čím déle v marinádě maso je, tím lépe)
  2. Zbytek marinády pak použijte na grilování
  3. Maso se jím potírá v průběhu grilování

Jak se ochladit během letních dnů? Proměňte poušť v oázu pomocí mobilních klimatizací z naší recenze.

Komentáře
  1. jako maso je to vynikající my jsme pořád dělali párečky a hamburgery a ryby a do normálního masa jsm se pokusili jít až přes tento recept a je opravdu výtečnej pár bylinek ze zahrádky to jen krásně navoněl.

  2. Grilované v troubě – teď už to moc nejde venku, takže trouba dobrá:). Nakládám maso místo do oleje do majonézy (viděla jsem to na stránkách Hellmanns) – hlavně u vepřového je to znát – maso je pak křehčí a šťavnatější.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X