Vepřová pečeně

Vepřová pečeně
Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 1/2 kg vepřové pečeně (bez kosti)
  • 400 ml masového vývaru,1 bobkový list,2 hřebíčky,5 kuliček celého pepře,sůl,5 kuliček nového koření,2 chilli papričky,1 lžíce solamylu,olej

Postup receptu

  1. Maso omyjeme,osušíme a osolíme
  2. Na pánvi nebo pekáčku rozehřejeme olej a maso zrpudka opečeme ze všech stran
  3. Pečeni podlijeme polovinou vývaru ,přidáme ,koření a najemno nasekané papričky
  4. Pečeme při cca 180° C přibližně 1 a 1/2 hodiny za občasného přelévání sťávou
  5. Maso po upečení uchováme v teple a ke šťávě v pekáčku přilijeme dalších 200 ml masového vývaru,zahustíme solamylem a podle chuti ještě dosolíme
Komentáře
  1. Podle vašeho receptu mě to vyšlo na výbornou všem to strašně chutnalo a chtěli přidat a už bohužel nezbylo, příště toho musím udělat víc:)pro Vaší inspiraci sjme vložila fotky masíčka.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X