Vepřová plec na černém pivu

Vepřová plec na černém pivu
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg vepřové plece
  • 20 dkg čerstvých hub
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička sójové omáčky
  • 1 lžička moučkového cukru
  • 1 lžička octa
  • pepř
  • sůl
  • 1/2 l tmavého piva.

Postup receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na kostky, poprášíme hladkou moukou a opečeme na oleji
  2. Přidáme na plátky nakrájené houby, nakrájenou cibuli a nasekaný stroužek česneku, lžičku sójové omáčky, lžičku moučkového cukru, lžičku octa, pepř a sůl
  3. Zalijeme 1/2 l tmavého piva a dusíme doměkka
  4. Když je maso měkké, omáčku dochutíme a podáváme
  5. Příloha: brambory nebo pečivo

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X