Recept: Vepřová žebírka na roštu

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4-6 žebírek
  • 2 lžíce oleje
  • vorčestrová omáčka

Postup receptu

  1. Žebírka nemyjeme, otřeme je na povrchu utěrkou, naklepeme, posolíme, opepříme potřeme je na obou stranách olejem
  2. Na rozpálenem roštu je pečeme na každé straně asi 4-5 minut, Podáváme k nim různé druhy pikatních omáček, zavařené kapie nebo feferonky, zeleninová obloha

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 2 votes

No Comments

  • Jendoduchý, ale výborný recept. My si je děláme pravidelně jednou do měsíce.je to náš žebírkový rituálek.

  • Máme jich hafo na zahradě A ODJAKŽIVA Z NICH DĚLÁME ŠŤÁVU A ZAVAŘUJEME JE.Je to moooc zdravé a také chutné.

  • Bezinkovou š´távu dělámem u nás v rodině odjakživa je velice balhodárná na organismus a také velice lahodná a děti ji zbožňují.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *