Křehoučká vepřová žebírka v luxusní marinádě

Křehoučká vepřová žebírka v luxusní marinádě
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 2 kg vepřových žeber
  • 3 stroužky česneku namačkaného
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • grilovací koření
  • sójová omáčka worcesterová omáčka
  • trocha kečupu
  • olej
  • ↑ vše pořádně smíchat a udělat takovou marinádu

Postup receptu

  1. Naložíme žebra marinádou a pořádně je tím ještě potřeme, ať se ta marináda pěkně vsákne do masíčka
  2. Nakládám je tak na den a půl
  3. Pečeme v předehřáté troubě asi na 180 °C na 50 až 70 minut
  4. Nejprve je 40 minut nechte určitě pod poklopem, a pak na kůrku bez něj
  5. Výborný je k tomu křen, kozí rohy a hořčice s čerstvým chlebem
Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X