Recept: Vepřové ledvinky dušené

Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 500 ? 600 g vepřových ledvinek
  • 50 g sádlo syrové“>sádla
  • 1 středně velká cibule
  • kmín
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička hl. Mouky

Postup receptu

  1. Postup jako u ledvinek narychlo
  2. Po osmažení na tuku a cibulce je podlijeme vývarem nebo vodou, dusíme téměř do měkka, pak necháme šťávu vysmahnout, zaprášíme moukou, zasmahneme, podlijeme a ještě jednou povaříme a vše je hotovo dle chuti ještě dochutíme jak kdo má rád
  3. K tomu bych doporučovala chléb, rýži, brambory

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 7 votes

3 komentáře

  • Paprika tomu dodá svůj osobitý a chutný styl a já moc vnitřnosti nemusím skrz ten jejich pah a ata paprika to opravdu krásně okoření.

  • Nevím proč by mělo být každé jídlo pálivé. Toto je hotovka, která se podává hlavně k obědu a je chutné samo o sobě. tak nevím co tam má dělat pálivá paprika.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *