Pečené vepřové maso na česneku

Doba přípravy: 75 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 700 g kotletek
  • 5 stroužku česneku
  • sůl
  • kmín
  • pepř.

Postup receptu

  1. Nakrájíme kotletky, naklepemeje a potřeme rozetřeným česnekem se solí, pokmínujeme a opepříme a zlijeme vodou nebo vývarem a nechááme dusit
  2. Až jsou poloměkké necháme bez pokličky dopéci v troubě
  3. Výborná je k tomu rýže a nebo noky a knedla

Komentáře

  1. Chybí tam určitě masox nebo vegeta. Ta tomu masu dodá chuť a vůni a bez toho to nebude ono. Přidávám ho, tak že ho rozpustím ve vodě a pak jím podlévám maso.

  2. Jééé vepřové na česneku zbožňuji, ale jedla jsem to vždycky u někoho a teď mám recept, tak jdu na to.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.