Recept: Vepřové nudličky po Maďarsku

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 600 g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • 60 g oleje
  • 1 lžička mleté papriky
  • 100 g cibule
  • 200 g zelené a červené papriky
  • 100 g rajčat
  • 1 lžička koření Podravka
  • 1 dl vody
  • 1 lžička solamylu
  • 30 g feferonek

Postup receptu

  1. Maso z kýty nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji pridčeji opečeme, poprášíme mletou paprikou a zpěníme, zastříkneme vodou a promícháme
  2. Přidáme na kostičkky nakrájenou cibuli, na kousky nakrájené papriky, na kousíčky spařená a oloupaná rajátka, trochu orestujeme, přidáme sekané feferonky, 1 lžičku Podravky, zalijeme vodou rozmíchanou se solamylem a krátce podusíme
  3. Dochutíme dle své potřeby
  4. Jako přílohu doporučuji rýži, široké nudle, halušky

Sdílejte svým přátelům

4.5 (90%) 20 votes

No Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *