Úžasný vepřový bůček s pálivou omáčkou

Úžasný vepřový bůček s pálivou omáčkou
Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg vepřového bůčku
  • sůl
  • pepř
  • 1 cibule
  • 1 bobkový list
  • 2 dkg hladké mouky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 sterilovaná okurka

Postup receptu

  1. Vepřové maso pokrájíme na kostky, přidáme cibuli pokrájenou na tenké plátky, sůl, pepř, bobkový list a trochu vody a dusíme v troubě pod pokličkou
  2. Když je maso napůl udušené, dopečeme je odkryté
  3. Ke konci pečení zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody, přidáme kečup, hořčici a okurku pokrájenou na kostičky a dopečeme
Komentáře
  1. My děláme kalsický pečený buček a to jest tak, že dám do pekáčku bučk, česnek a na kolečka cibuli, opepřím, osolím, okmínuji, podliju trošj¨kou vody a peču. Nad to neni žádný buček po jiném způsobu.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X