Roláda z mletého masa na záhorácký způsob

Roláda z mletého masa na záhorácký způsob
Doba přípravy: 75 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg mletého masa
  • 30 dkg kysaného zelí
  • 1 velká cibule
  • česnek podle chuti
  • 1 vejce
  • 5 lžic strouhanky
  • olej
  • majoránka
  • pepř
  • sůl

Postup receptu

  1. Mleté maso promícháme se strouhankou, vejcem, solí, kořením a utřeným česnekem
  2. Zelí podusíme na osmažené cibuli
  3. Ochucené maso rozprostřeme na navlhčený mikroten a poklademe zelím podušeným na cibulce
  4. Vytvarujeme váleček a pečeme v troubě jako klasickou sekanou
  5. Příloha: brambory nebo bramborová kaše

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X