Recept: Zapékané filé v tomatové omáčce s medem

Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky rybího filé
  • 6 cibulí
  • 1 lžíce medu
  • 300 ml rajského protlaku
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • oregano
  • pórek
  • sůl
  • pepř
  • olej.

Postup receptu

  1. Do pekáčku dáme asi 2 lžíce oleje, zahřejte ho, přidejte med a nechte zkaramelizovat
  2. K medu přidáme nakrájenou cibulku a restujeme ji
  3. Pak přidáme rajský protlak, 300 ml vody, sojovou a worcessterskou omáčku
  4. Směs dobře promícháme
  5. Potom filé potřeme olejem, opepříme, osolíme trošku posypeme oreganem a rozložíme do omáčky
  6. Pečeme v předehřáté troubě asi 25 minut

Sdílejte svým přátelům

4.4 (88.57%) 7 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *