Žralok na víně

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 porce žraloka
  • mletý pepř
  • hladká mouka na obalení
  • olej
  • 10 dkg žampionů
  • 2 dl bílého vína.

Postup receptu

  1. Očištěné porce žraloka osolíme a opepříme
  2. Obalíme je v hladké mouce a na oleji po obou stranách opečeme
  3. Když je jedna strana opečená, kuchyňskou lopatkou obrátíme a posypeme na tenké lupínky pokrájenými žampiony a opékáme po druhé straně
  4. opečenou rybu podlijeme vínem a dusíme 5-10 minut
  5. Podle chuti dosolíme
  6. Příloha: vařené brambory, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.