Inspirujte se našimi luxusními recepty s fazolkami 5x jinak. Pochutná si na nich celá rodina!

Fazolky jsou zdravé a také velmi chutné, pokud si je umíte správně připravit.

A s tím vám poradíme!

Máme pro vás 5 skvělých receptů se zelenými fazolkami, které si zamilují i ti, kteří je nemají zrovna dvakrát v lásce.

Tak pojďme na to!

Máme pro vás také zajímavé rajčatové recepty pro nejrůznější příležitosti. Inspirujte se!

A jak správně fazolky připravit?

Pokud je zrovna sezóna, tak můžeme fazolky připravovat čerstvé. Měly by být svěže zelené a nezavadlé. Před přípravou je musíme zbavit dlouhých vláken podél lusku a případných stopek.

Pak je dobře propláchneme, nakrájíme na šikmé proužky 3-4 cm dlouhé a vybereme ten pravý recept s fazolkami.

Nejsou-li k dispozici čerstvé, velmi dobře je nahradí fazolky mražené nebo sterilované. Ty jsou již očištěné a nakrájené, takže je můžeme hned používat. Na tepelnou úpravu nepotřebují mnoho času, stačí zhruba 15 minut, to jsou ještě trochu křupavé.

Tohle bylo 5 receptů s fazolkami a pár bonusů navíc. Doufáme, že jste si pochutnali!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.