Nejlepší recepty na zapečené zelí: brambory, těstoviny, uzené

Milan & Ondra
7. 05. 2018
4.3 (86.67%) 3 hodnocení

I když už kysané zelí není v české kuchyni na stole několikrát týdně, tak je stále ještě jednou z jejích důležitých a charakteristických složek. ✅ A nemusí to být pouze dušená příloha k masu s knedlíky nebo brambory. ✅ Můžeme připravovat i jako zapékané s dalšími surovinami. ✅

Smažené karbanátky a placičky z cukety: ochutnejte ten rozdíl!

Milan & Ondra
26. 03. 2018
4 (80%) 6 hodnocení

Univerzální zeleninou v kuchyni je cuketa. ✅ Její všestranné použití ji předurčuje ke smažení, dušení i zapékání. ✅ Cuketa se uplatní i při pečení sladkých moučníků, které budou díky ní kypřejší a vlahé. ✅

10:00