Nejlepší recepty na pečenou drůbež

AZ-Recepty
2. 02. 2019
4.4 (88%) 5 votes

Výhoda pečeného masa spočívá ve skvělé chuti a snadné přípravě. Inspirujte se našimi recepty a připravte tu nejlepší krůtu, husu nebo kachnu.

Drůbková polévka i pro podporu imunity

AZ-Recepty
10. 01. 2019
4 (80%) 17 votes

Polévka z drůbežích drůbků se vaří z drůbežích vnitřností a případných okrojků od masa. Játra, srdíčko a žaludek bývaly dříve součástí prodávané drůbeže.

Nejlepší recepty na maso ala zvěřina

AZ-Recepty
19. 06. 2018
5 (100%) 3 votes

Zvěřinové maso je jistě výjimečné, ale není vždy dostupné a jeho zpracování a především příprava před vlastním vařením včetně případného stahování a kuchání má svá úskalí. Velký podíl na specifické chuti zvěřiny mají další použité suroviny včetně koření.

Jak na smaženou slepici

AZ-Recepty
26. 05. 2018
4.5 (89.23%) 13 votes

Slepice smažená v těstíčku, smažené slepičí plátky, smažené slepičí karbanátky, smažená slepice, slepice jednoduché recepty

Sváteční kachna nejen o svátcích

AZ-Recepty
22. 05. 2018
4 (80%) 4 votes

Taková kachnička se zelím na nedělní oběd potěší nejednoho strávníka. Udělejte si výtečný oběd i mimo svátky. Využít k tomu můžete mražených kusů kachen.

Nahlédnutí do řecké kuchyně – nejlepší recepty

AZ-Recepty
17. 05. 2018
4 (80%) 18 votes

Řecko patří ke starým kulturním národům a ke kultuře vždy patřil i způsob vaření a podávání jídel. Dnešní řecká kuchyně částečně smísila historické tradice a tak se v ní i dnes můžeme setkat s velmi chutnými a dobře připravenými jídly, která stojí za naši pozornost.

Musaka na několik různých způsobů

AZ-Recepty
23. 11. 2017
4 (80%) 17 votes

Musaka patří mezi tradiční zapékaná jídla, která mají v oblibě především balkánské země. Jedná se o sytý masový pokrm s dostatkem zeleniny, někdy zapékaný i s brambory. Receptů na složení tohoto jídla je v těchto oblastech mnoho a příprava se často liší podle tradic.

Jednoduché recepty na dušenou slepici

AZ-Recepty
9. 10. 2017
4 (80%) 3 votes

Myslíte si, že maso ze slepice se hodí pouze na vaření polévky? Omyl. Slepici můžete i dusit nebo péci a pokaždé se vám podaří vykouzlit vydatný pokrm, na kterém si pochutnáte. Dušená slepice patří ke stálicím v kuchyni, kterou podáváme hlavně s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.

10:00