Zapékané mleté maso pokaždé jinak

Milan & Ondra
17. 04. 2018
4.5 (90%) 16 hodnocení

Stálicí v české kuchyni jsou rozhodně zapékané pokrmy. ✅ Jsou většinou snadné na přípravu a jejich výhodou je, že k nim již nemusíme vyřit samostatnou přílohu. ✅ K zapékání lze využít také mleté maso, které doplníme brambory nebo zeleninou či sýrem. ✅

Oblíbené recepty na mleté maso s omáčkou

Milan & Ondra
13. 11. 2017
4.5 (89.41%) 17 hodnocení

Mleté maso je ideálním startem pro kuchaře začátečníky. ✅ Jednou z možností je úprava mletého masa dušením , podávané s omáčkou. ✅

Recepty na smažené i zapečené mleté masové řízky

Milan & Ondra
22. 10. 2017
4.5 (89.33%) 15 hodnocení

Výhoda mletého masa je, že je velice brzy hotové a připravené k jídlu. ✅ Na řízky obvykle kupujeme kompaktní maso v celku, ale když použijeme mleté maso, chybu také neuděláme. ✅ Navíc můžeme takové maso doplnit třeba strouhaným sýrem nebo jinými přísadami, a zlepšit tím chuť mletého masa. ✅

10:00