Ach, to kynuté těsto! 

Nebojte se jeho přípravy, Stačí dobře postupovat a vše se povede. Pokud budete péct z čerstvého droždí, nezapomeňte si jej předem vytáhnout z lednice, aby mělo pokojovou teplotu. Podívejte se, jak nezahubit kvasnice a docílit lahodného kynutého těsta. Upečte si buchty, langoše a koláče jako od babičky.

Pečeme pečivo

Housky, rohlíky, chleby. Už jste je doma vyzkoušeli? Domácí příprava z kvalitních surovin za to stojí. Podívejte se, jak upéct ty nejlepší rohlíky, housky a bagety

Na sladko ke kafíčku

Milujete kynuté koláče, koblihy, buchty, šátečky či skořicové šneky? Zkuste si upéct ty nejlepší kynuté dobroty na sladko jako z cukrárny.

Na slano s náplní

Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na masem, uzeninou, sýrem nebo zeleninou plněný kousek pečiva? Ani to nebude problém. Upečete si dokonalé pečivo s náplní.

Rychlovky z listového těsta

Listové těsto je skvělou volbou, pokud nestíháte a chcete připravit nějakou plněnou variantu. A vlastně se z něj dá udělat spoustu receptů. Můžete si upéct závin, šátečky, šneky, koláče, pizzu nebo dokonce lososa v listové krustě. Inspirujte se recepty na slano z listového těsta.

Už jste přemýšleli o domácí pekárně?

Jako každý produkt nese své výhody i nevýhody. Co ale nahradí ten pocit, že si můžete dopřát prvotřídní pečivo dle vlastních nápadů s minimem práce, a mnohdy v levnější variantě? Vyplatí se to i pro všechny, kdo si musí připravovat bezlepkové pečivo. Pojďte se podívat na výhody i nevýhody domácí pekárny včetně popisu její obsluhy.

X