Recepty na nakládané klobásy 7x jinak aneb pochoutka, kterou si můžete připravit i na horší časy!

Víte, že jedinečnou chuť klobás si můžete uchovat ne jenom zmražením, ale také konzervováním?

Za ochutnávku rozhodně stojí také klobásy sušené.

Naložit můžete dokonce i takovou lahůdku, jakou jsou klobásy uzené.

Inspiujte se našimi recepty na zavařování klobás!

Je to velmi rychlá a snadná úschova potravin.

Zavařit si můžete i pečené maso. Uchovejte si skvělou masovou chuť nejen na “horší časy”!

Tipy na správné konzervování klobás

  1. Sklenice a víčka vždy řádně sterilizujte – zabráníte tím nechtěnému zkažení klobás.
  2. Pokud zavařujete uzené klobásy, stačí je vyudit kratší dobu než jste zvyklí, zůstanou tak déle šťavnatější.
  3. Klobásy můžete zavařovat v nálevu, sádle, vývaru nebo obyčejné vodě.

A jak se vám naše recepty líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.