Rybízový džem s mrkví

Rybízový džem s mrkví
Příprava: 15 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 kg opraného a odkapaného rybízu bez stopek a listů
  • 60 dkg mrkve
  • 30 dkg krystalového cukru
  • 1/2 l vody.

Postup receptu

  1. Mrkev najemno nastrouháme a povaříme v 1/2 litru vody 20 minut i s cukrem
  2. Přidáme kuličky rybízu a promícháme
  3. Plníme do vymytých skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme a 15-20 minut při 85°C

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.