Skvělá masová nádivka na Velikonoce

Skvělá masová nádivka na Velikonoce
Příprava: 20 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 30 dkg vařeného uzeného masa
  • 15 dkg vařeného vepřového masa
  • 15 dkg vařeného drůbežího masa
  • 6 housek
  • 6 vajec
  • 20 dkg mraženého hrášku
  • 2 lžíce sekané pažitky
  • 2 lžíce sekané petrželky
  • masový vývar na zvlhčení žemlí
  • sůl
  • máslo

Postup receptu

  1. Housky nakrájíme na kostky, vložíme je do mísy a polijeme je vývarem z masa nebo kostí tak, aby byly housky vývarem prosáklé
  2. Přidáme všechna masa nakrájená na drobné kostičky, rozšlehaná syrová vejce, sekanou petrželku, hrášek, osolíme, opepříme a důkladně promícháme
  3. Připravenou nádivku vložíme do máslem vymazaného pekáčku a upečeme dozlatova

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.