Omáčky z pepře nejen ke grilovanému masu nebo šťavnatým steakům

Zelený, černý, růžový, červený. 

Ano, známe jej v různých podobách. Každý chutná jinak. 

Je to pepř… Pikantní, ale nepostradatelný k dochucení jídel. 

Patří pepřová omáčka mezi vaše oblíbená jídla?

Pokud ano, budou se vám líbit i naše recepty!

Peppercorn Sauce Recipe for steak - Creamy & Delicious - Recipes by Warren Nash

K letním grilovačkám se jistě hodí i dobře vychlazená sodovka. Pokud vás zajímá, jak v naší recenzi dopadly výrobníky minerálky Sodastream, podívejte se!

Pepřová omáčka je opravdovým kulinářským zážitkem. Hodí se nejen k minutkovým specialitám z masa, rybám, kuřecímu, ale potěší i svou kombinací se zeleninou nebo houbami. 

Její kouzlo spočívá právě v lahodně vyvážené krémové konzistenci, a také mírně pikantní chuti. Hlavními přísadami jsou máslo, pepř podle libosti, koňak, brandy, víno, vývar, šalotka, ale i smetana ke šlehání. Ta je strůjcem jejího zahuštění, které probíhá na základě redukce.

Pepřové omáčky ochutnejte třeba s kombinací hovězího masa hotového za minutku

Nebo si ji vychutnejte v teplé i studené úpravě s grilovanými kotletami nebo grilovaným kuřecím masem.

Ať už k nedělnímu obědu, nebo jako rychlovka, vždycky vás potěší. 

Napište nám, jak se vám to povedlo!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.