5 luxusních verzí niceského salátu, které musíte ochutnat!

Vydatný francouzský salát s tuňákem, zelenými fazolkami a bramborami má nespočet obměn.

My vám představíme ty nejlepší recepty na salát Niçoise, které si zamilujete.

Ať už si vyberete tradiční variantu s konzervovaným tuňákem nebo zvolíte uzeného lososa či steaky z tuňáka, pokaždé vám na talíři vznikne jedinečný a delikátní pokrm.

Přejeme vám dobrou chuť!

Jak si připravit salát Niçoise předem

Sestavte celý salát těsně před podáváním, ale následující ingredience si můžete připravit den dopředu.

Zálivku připravte den předem a dejte do chladu.

Cibuli marinujte den předem a dejte do chladu.

Vejce uvařte natvrdo den předem a dejte do chladu. Oloupejte a nakrájejte těsně před podáváním.

Brambory uvařte den předem. Pevně ​​zakryjte a dejte do chladu.

Zelené fazolky uvařte den předem. Pevně ​​zakryjte a dejte do chladu.

Salát a rajčata nakrájejte. Dejte do chladu.

A který z receptů chutnal nejvíc vám? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.