Jednoduché a originální recepty na italský předkrm ze syrového masa aneb jak na carpaccio

Vyzkoušejte jeden z těchto receptů na carpaccio a váš předkrm nebude mít konkurenci.

Plánujete pohoštění pro rodinu nebo přátele?

Vyberte si jednu z těchto verzí na nejlepší italský předkrm všech dob a vychutnejte si ho společně s přáteli na sladký i slaný způsob.

Ne jen že skvěle chutná, ale je i neuvěřitelně snadný!

I když opravdu milujete syrové maso nebo klasický tatarský biftek, měli byste znát pravidla pro výběr a kontumaci bezpečného masa v neupraveném stavu. Všeobecně platí, že syrové maso bezpečné není a jeho konzumace by se měla vždy pečlivě zvážit, a pokud tak nakonec učiníte, tak jen na vlastní zodpovědnost.

Rizika, která neupravené maso představuje je výskyt bakterií jako je Salmonella a E.coli.

Hovězí maso by se mělo vařit na takovou teplotu, aby se zabily choroboplodné zárodky. Pokud je maso mleté, musí se propéct alespoň při teplotě 70 stupňů. V zásadě, ale platí, že každá kvalitní restaurace má i kvalitní maso a riziko je tedy minimální, to samé platí o masu kupovaném, které prochází nejrůznějšími testy.

Pokud i přes to nechováte důvěru v syrové maso, s důvěrou se můžete obrátit na tyto recepty na pečené hovězí s česnekem.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.