Vynikající recepty na cuketu z grilu na 5 různých způsobů. Zpestřete svou letní grilovačku!

Užijte si grilování s přáteli a připravte zase něco trochu jiného.

Křupavá zelenina je to pravé!

Vyzkoušejte naše recepty na grilovanou cuketu, které potěší všechny vaše hosty.

Je to rychlé, snadné a skvěle to chutná.

Tak pojďme na to!

Další tipy na ochucení grilované cukety

  • Balsamico: Cuketu marinujte v olivovém oleji, lisovaném česneku, balzamikovém octě a tymiánu po dobu 30 minut. Dokončete na grilu a před podáváním pokapejte trochou balzamikového octa.
  • Česnek a bylinky: Cuketa se skvěle hodí k česneku a čerstvým bylinkám. Vzhledem k tomu, že se česnek může na grilu připálit, použijte klidně česnekový prášek.
  • Parmezán: Ugrilujte cukety s olivami, solí a pepřem a poté je těsně před podáváním posypte čerstvým parmazánem a pokapejte citronovou šťávou.
  • Kajunské koření: Chcete-li něco pikantního, promíchejte cuketu s olivovým olejem a kajunským kořením, než ji přidáte na gril.
  • Česnekové máslo: Jednoduše nasekejte česnek a rozpusťte jej s máslem v hrnci nebo v mikrovlnné troubě. Když cuketu sundáte z grilu, pokapejte ji česnekovým máslem.
  • Citron a bylinky: Smíchejte olivový olej, citronovou šťávu a vaše oblíbené nasekané čerstvé bylinky. Těsně před podáváním cuketu pokapejte směsí.
  • Steakové koření: Před vložením cukety na gril ji posypte steakovým kořením.
  • Citronový pepř: Po ugrilování cuketu posypte citronovým pepřem.

Cuketa je čím dál oblíbenější plodinou pro pěstování na zahrádkách. Co může nabídnout a jak ji zpracovat? To vše a mnohem více se dozvíte v našem rozsáhlém článku o cuketě!

A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.