Vynikající recepty s mletým kuřecím v hlavní roli. Pochutnáte si!

Mleté maso lze využít ve spoustě pokrmech.

My jsme si po vás dnes připravili 5 chutných receptů s mletým kuřecím masem, které jsou rychlé, snadné a zvládne je i začátečník.

Vyzkoušejte masové kuličky, sekanou i karbanátky.

Užijte si to!

Vyzkoušejte i naše další recepty na karbanátky z kuřecího masa se zeleninou i bez. Najděte mezi nimi svého favorita!

Tipy na to nejlepší mleté kuřecí maso

  • Vaření mletého kuřecí masa trvá kratší dobu. Při restování se tedy snažte mleté maso co nejdříve rozdělit na menší kousky, když je ještě syrové a růžové. V opačném případě se může zformovat do velké uvařené hmoty, kterou by bylo obtížné později rozlámat na menší kousky.
  • Kuřecí maso nemá tolik tuku jako jiné mleté ​​maso a díky tomu se snadněji vysuší. Ujistěte se, že ho opékáte při nižší teplotěLuxusní recepty na karbanátky z kuřecího masa v 5 různých variantách. Inspirujte se!
  • Dalším trikem, jak zajistit, aby mleté ​​kuřecí maso během vaření nevyschlo, je přidat vlhkost. Na to skvěle funguje třeba mléko. U kuřecích hamburgerů nebo masových kuliček zvažte přidání kapkyjogurtu nebo kapky mléka, aby se masová směs spojila a zůstala šťavnatá. Můžete také přidat mleté ​​hovězí nebo vepřové maso, abyste zapracovali více tuku, což pomůže s vlhkostí a také chutí.
  • Stejně jako u kuřecích prsou je třeba mleté kuřecí maso vařit, dokud v něm nezůstane žádná růžová barva.
  • Chcete-li s mletým kuřecím masem skutečně uspět, přidejte k němu různé směsi koření, chilli papričky, fermentovanou zeleninuči libovolné omáčky.

A jak vám naše dnešní recepty s mletým kuřecím masem chutnaly? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.