Jak co nejlépe využít mango v kuchyni? Inspirujte se našimi recepty!

Mango nejen že skvěle chutná, je ale také všestrannou ingrediencí, ze které se dá vykouzlit spoustu skvělých pokrmů.

Proto jsme si pro vás tentokrát připravili lahodné recepty s mangem 7x jinak, mezi kterými si vybere úplně každý.

Je libo cheesecake, kari nebo raději salát?

Všechny varianty jsou výtečné.

Tak pojďme na to!

Podívejte se také na naši recenzi tyčových mixérů a najděte mezi nimi svého favorita!

Tipy na vaření s mangem

  • Průměrně velké mango váží cca 500 g a získáte z něj asi 1 a 3/4 šálku nakrájeného ovoce.
  • Šťáva z manga vám může zašpinit oblečení, takže buďte opatrní s jeho manipulací.
  • Pokud nemůžete mango sehnat, můžete ho v receptech nahradit broskvemi či nektarinkami.
  • Ačkoli jeho slupka není jedovatá, nejí se, protože může dráždit ústa.
  • Lze ho použít do salátů, džusů, smoothies, dezertů, sals či čatní.
  • V podstatě cokoli, co můžete připravit z broskví, švestek či třešní lze připravit i z manga.
  • Mango si můžete také usušit, rozemlít na prášek a použít ho jako koření.

A jak se vám naše dnešní recepty s mangem líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.