Recepty na řezy z Bebe sušenek prostě musíte vyzkoušet! Zamilujete si je na první kousnutí

Není nic lepšího než recepty na vláčné Bebe řezy.

Vychutnejte si kombinaci sušenek, sladkého těsta a vyvážené náplně.

Jakou krémovou polevou je posléze ozdobit, to se dozvíte na konci článku.

Nejlepší polevy na zdobení řezů

Klasický máslový krém

Tato poleva je nejjednodušší a nejběžnější máslovou poleva – a nejrychleji se vyrábí. Často se používá v sáčku na zdobení dortů. Navíc je to nejodolnější možnost pro psaní. Tato poleva je známá svou sladkou, bohatou chutí, ale lze ji snadno změnit přidáním vanilkového, mandlového, citrónového nebo dokonce mátového extraktu. Vyrábí se ze tří základních surovin: másla, cukrářského cukru a mléka.

Francouzský máslový krém

Francouzský máslový krém je lehká, hladká a krémová poleva. Skládá se z cukrového sirupu, vaječných žloutků a másla, takže připomíná pudink. Vyrábí se metodou pâté à bombe.

Německý máslový krém

Německý máslový krém je známý svou krémovou texturou, aniž by byl příliš sladký. Vyrábí se z cukrářské smetany, másla, cukrářského cukru a vybranou příchutí. Cukrářský krém je vařená směs mléka nebo smetany, kukuřičného škrobu a vaječného žloutku. Cukrářský krém a máslo se ušlehají a poté se přidá cukrářský cukr.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.