Bábovka s vaječňákem. Přidejte klasickému receptu novou vrstvu chuti a aroma

Recept na bábovku s vaječným likérem mění vše, co jste doposud ochutnali!

Kapička alkoholu dokáže těsto ozvláštnit naprosto dokonalým způsobem.

Jaký vaječný koňak se bude nejlépe hodit? Přečtěte si závěr článku!

Jaký je ten nejlepší vaječný likér na pečení?

Existuje spousta druhů vaječných likérů, které by se mohly použít při pečení sladkých dobrot.

Jedním z nejznámějších a oblíbených je „Advocaat“. Advocaat je likér vyráběný v Nizozemsku a je vyroben ze žloutků, cukru, mléka a brandy. Je hustý, krémový a má bohatou, sladkou chuť.

Druhým velice populárním typem vaječného likéru je tradiční americký tzv. „Eggnog“. Zaklad Eggnogu tvoří žloutky, mléko, smetana, cukr a koňak nebo rumu. Má bohatou a kořeněnou chuť díky přidání skořice, muškátového oříšku a vanilky.

Oba tyto vaječné likéry jsou skvělou volbou pro přípravu dortů, koláčů. bábovek nebo cukroví. Pokud hledáte jiné druhy, vždy hledejte ty, které obsahují žloutky, cukr, smetanu nebo mléko. To jsou základní ingredience typické pro vaječňák.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.