Krásné a lahodné recepty na dětské dorty, na kterých si pochutnají i dospělí. Inspirujte se!

Chystáte dětskou narozeninou oslavu a přemýšlíte, jaký dort upéct?

Vyberte si z našich 9 luxusních receptů na dorty pro děti, které vypadají jako od profesionalů.

V nabídce máme například duhový dort, zmrzlinový s Elsou či dort, který vypadá jako panda.

Tak se na to pojďme společně podívat!

Jaké dorty děti nejvíce milují?

  • Není žádným překvapením, že děti milují čokoládu, takže s čokoládovým dortem většinou nemůžete sáhnout vedle. Ať už si vyberete piškotový dort nebo dost s máslovou polevou, bude to u dětí určitě hit.
  • Další skvělou oblíbenou příchutí je vanilka. Vanilkové dorty jsou klasické a nadčasové a určitě potěší děti i dospělé. Také se skvěle zdobí. Můžete použít různé posypky i čerstvé ovoce.
  • Mrkvové dorty patří také mezi dětské favority. Jsou úžasně vláčné a nebývají příliš sladké. Je to skvělý způsob, jak začlenit zeleninu do dětského jídelníčku. Připravte si některý z našich jednoduchých receptů na mrkvový dort ať už s ořechy, tvarohem nebo mascarpone.
  • Nesmíme zapomenou ani na ovocné dorty. Použít můžete téměř všechno ovoce, od jahod až po citron.
  • Pokud jde o zdobení dětských narozeninových dortů, existuje spousta možností. Můžete si vybrat, zda dort ozdobíte sami, nebo to můžete přenechat profesionálům. Nikdy nic nezkazíte posypky či čerstvým ovocem.
  • Úžasný na zdobení je třeba fondán, s kterým lze vytvořit téměř cokoli – hrady, auta, oblíbené pohádkové postavy i zvířátka. Nejlepší způsob, jak dort úžasně ozdobit, aniž byste nad tím museli strávit hromadu času nebo utratit moc peněz.
  • Dalším skvělým tipem, jak dort ozdobit, je použití jedlých ozdob. Jedlá dekorace může být cokoli, od gumových medvídků po různé sladkosti.

A jak se vám naše dnešní recepty na dorty pro děti líbily? Napište nám do komentářů!



Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.