Vynikající recepty na zapékané palačinky pro mlsné jazýčky! Zkuste jejich slanou i sladkou variantu

Zapečené palačinky můžeme servírovat na nekonečně mnoho způsobů!

Zkuste naše recepty na palačinky z trouby ve slané a sladké podobě a přesvědčte se, jak chutné mohou být!

Inspirujte se u nás a nechte si chutnat!

Jak se jí palačinky ve světě?

Amerika

Při návštěvě Ameriky nesmíte zapomenout na věž nadýchaných palačinek z podmáslí se sirupem a prorostlou slaninou. Nejlépe je budou jíst v retro jídelně, kde vám servírky doplňují „nekonečný“ šálek s filtrovanou kávou, stejně jako ve filmech.

Francie

Francouzi palačinky dovedli k dokonalosti. Jsou super tenké, lehké, křupavé a sladké, zalité čokoládou nebo karamelizovanými jablky se smetanou, ale nezapomínejte ani na jejich slané pohankové galettes.

Japonsko

Japonské jsou v podstatě suflé, které se tyčící to výšky a je nadýchané.

Brazílie

V Brazílii je obvyklé používat tapiokovou mouku na palačinky, ta se pak plní sladkou i slanou náplní. Oblíbený je strouhaný kokos a máslo.

Finsko

Finské pannukakku má všechny znaky yorkshirského pudinku. Čtvercový tvar, tyčící se do výšky, těsto upečené v troubě se pak krájí na čtverce a často se polévá ovocným kompotem.

Venezuela

Cachapas jsou tradičně vyráběné z kukuřičné mouky a patří mezi oblíbená venezuelská občerstvení a pouliční jídlo. Očekávejte, že budou plněné plátkem měkkého, vytékajícího bílého sýra.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.