Luxusní polévka z jelítka alias prdelačka

Luxusní polévka z jelítka alias prdelačka
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 jelita
  • 2 lžíce krupek
  • 2 lžíce sádlo syrové“>sádla
  • 1 cibule
  • česnek
  • pepř
  • majoránka
  • sůl
  • cca 1 l vody

Postup receptu

  1. Do vařící osolené vody dáme vařit krupky
  2. Jelítka stáhneme, obsah rozmačkáme a přidáme do polévky, když jsou krupky již téměř měkké
  3. Dobře rozmícháme, dosolíme podle chuti a přidáme rozetřený česnek, majoránku, pepř a povaříme
  4. Nakonec přidáme do polévky na sádle osmaženou cibulku a podáváme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X