Bratislavská pečeně

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 30 dkg vepřové plece
  • sůl
  • 1 vejce
  • 5 dkg hrášku
  • 5 dkg šunky
  • 3 dkg hladké mouky
  • 3 dkg másla
  • petrželka.

Postup receptu

  1. Vepřové maso osolíme, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka
  2. Měkké zahustíme nasucho opraženou a ve vodě rozmíchanou moukou a povaříme
  3. Před podáváním přidáme do šťávy drobně posekané vařené vejce, posekanou šunku a hrášek
  4. Zlepšíme čerstvým máslem a sekanou petrželkou
  5. Příloha: rýže

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.