Recept: Cizrna po španělsku

Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 35 dkg cizrny
  • 2 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • olej
  • 4 nožičky párku nebo 2 nožičky klobásy
  • 1 bobkový list
  • 5 kuliček nového koření
  • snítka libečku
  • saturejka
  • bazalka
  • tymián
  • sůl
  • 15 dkg rajského protlaku
  • 5 lžic kečupu
  • 2 lžíce sekané pažitky.

Postup receptu

  1. Předem namočenou cizrnu uvaříme doměkka
  2. Než se začne vařit, tak do ní přidáme bobkový list, nové koření a libeček
  3. zatím nesolíme
  4. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek, přidáme párky nebo klobásy nakrájené na kolečka, saturejku, tymián a bazalku
  5. Mírně podlijeme vývarem z cizrny, přidáme sůl, rajčatový protlak, kečup a scezenou cizrnu
  6. Promícháme, chvilku podusíme, nakonec vmícháme pažitku

Sdílejte svým přátelům

4.5 (89.47%) 19 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *