Domácí kečup

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 3 rajčata
  • 1 cibule
  • 4 lžičky octa
  • 3 lžičky medu
  • 1 lžička škrobu
  • sůl dle chuti
  • 1 bobkový list

Postup receptu

  1. Pro přípravu kečupu budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso
  2. 1

  3. Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do JuicePressa
  4. 2
  5. Smíchejte jednu lžíci připravené šťávy se škrobem
  6. 3
  7. Vařte zbývající šťávu s bobkovým listem
  8. 4
  9. Jakmile šťáva zhoustne, přidejte med, ocet a sůl dle chuti
  10. 5
  11. Jakmile se začne směs vařit, přidejte připravenou směs se škrobem a vypněte zdroj tepla
  12. 6
  13. Vyjměte bobkový list, přelijte hotový kečup do lahviček a dejte do chladu
  14. Hotový kečup by měl ležet alespoň měsíc v ledničce

  15. Zdroj: www

  16. JuicePresso
  17. cz

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.