Ingredience
- 3 rajčata
- 1 cibule
- 4 lžičky octa
- 3 lžičky medu
- 1 lžička škrobu
- sůl dle chuti
- 1 bobkový list
Postup receptu
- Pro přípravu kečupu budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso
-
1
- Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do JuicePressa
- 2
- Smíchejte jednu lžíci připravené šťávy se škrobem
- 3
- Vařte zbývající šťávu s bobkovým listem
- 4
- Jakmile šťáva zhoustne, přidejte med, ocet a sůl dle chuti
- 5
- Jakmile se začne směs vařit, přidejte připravenou směs se škrobem a vypněte zdroj tepla
- 6
- Vyjměte bobkový list, přelijte hotový kečup do lahviček a dejte do chladu
-
Hotový kečup by měl ležet alespoň měsíc v ledničce
-
Zdroj: www
- JuicePresso
- cz