Grilované kotlety ve skořicové marinádě

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 6 kotlet. Marináda: 1 lžička skořice
  • 1 lžička nového koření
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 lžička cukru
  • 1/4 lžičky muškátového květu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce nakrájené cibule
  • 1 lžíce vinného octa
  • 2 lžíce oleje
  • citronová šťáva
  • chilli
  • sůl
  • pepř.

Postup receptu

  1. Přísady na marinádu smícháme, do směsi naložíme kotlety, necháme odležet a při grilování potíráme zbylou marinádou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.