Grilované ražniči z uzeniny

Grilované ražniči z uzeniny
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg uzeniny (párky, špekáčky, měkké klobásy)
  • 15 dkg anglické slaniny nebo uzeného bůčku
  • 3 menší cibule
  • 4 rajčata
  • 3 papriky
  • 4 krajíčky chleba
  • sůl
  • mletý pepř
  • grilovací omáčka nebo kečup.

Postup receptu

  1. Párky nebo podobnou uzeninu nakrájíme na kolečka 2-3 cm silná, oloupanou cibuli a rajčata na plátky a očištěné papriky na silnější nudličky
  2. Slaninu nakrájíme na plátky
  3. Připravené suroviny mírně osolíme a opepříme
  4. Střídavě napichujeme na grilovací jehly uzeninu, rajčata, papriky a cibuli a nakonec obalíme plátky slaniny
  5. Grilujeme na grilu nebo na roštu na rozžhaveném dřevěném uhlí a jehly během grilování obracíme
  6. Hotové ražniči sesuneme na talíře a pokapeme grilovací omáčkou nebo kečupem
  7. Příloha: chléb, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X