Grilovaný bůček v pivní marinádě

Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg bůčku. Marináda: 1/2 láhve černého piva (může být i světlé)
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 3 lžíce kečupu
  • 4 stroužky utřeného česneku
  • 1/2 lžičky chilli koření.

Postup receptu

  1. Bůček vykostíme, zbavíme případné kůže a nakrájíme na plátky
  2. Z výše uvedených přísad smícháme marinádu a plátky masa do ní naložíme
  3. Necháme uležet
  4. Zbylou marinádou bůček při grilování potíráme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.